• Bajkeri pod šatrom (FOTO)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  PANČEVO, 15. jul –  Kiša koja celo veče pada je 17. Moto skup u Pančevu smestila pod šator, koji su organizatori iz MC Coyote Pančevo, podigli na poljani između Doma vojske i tamiškog keja. Ipak, nije uspela da pokvari raspoloženje bajkera koji, ovu pančevačku manifestaciju posećuju svake godine.

  Iako je bina bila montirana i spremna, na nju se bendovi nisu popeli. 

  Prvoj večeri Moto skupa prisustvovalo je dvestotinak posetilaca, a za dobru atmosferu, uprkos vremenskoj nepogodi, pobrinuo se pančevački bend „Trouble heart“.

  Ostaje nam nada da će sutra popodne i uveče vreme biti naklonjenije bajkerima i ljubiteljima rock’n’roll-a, te da ćemo, kao i svake godine, moći da uživamo u majstorijama vozača dvotočkaša i svirci bendova koji su najavljeni za drugi dan.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Kiša koja celo veče pada je 17. Moto skup u Pančevu smestila pod šator, koji su organizatori iz MC Coyote Pančevo, podigli na poljani između Doma vojske i tamiškog keja. Ipak, nije uspela da pokvari raspoloženje bajkera koji, ovu pančevačku manifestaciju posećuju svake godine.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  Finale takmičenja „Zdrava škola“ u utorak

  Finale takmičenja „Zdrava škola”, u kojem će učestvovati učenici četvrtog razreda iz tri osnovne škole sa teritorije grada Pančeva, biće održano u utorak, 21. maja, u 12 sati u OŠ […]