• Neradni dani od 29. aprila do 3. maja

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Vaskrs i Praznik rada, koji se ove godine poklapaju, praznovaće se od 29. aprila do 3. maja, saopštava Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, a prenosi Tanjug.

  Prema Zakonu o državnim i drugim praznicima u Republici Srbiji, uskršnji praznici se praznuju počev od Velikog petka, zaključno sa drugim danom Vaskrsa. Prema istom Zakonu, u Republici Srbiji Praznik rada je državni praznik koji se praznuje 1. i 2. maja, koji ove godine padaju u nedelju i ponedeljak.

  Ako jedan od dana kada se praznuje državni praznik Republike Srbije padne u nedelju, ne radi se prvog narednog radnog dana.

  „S obzirom da 1. i 2. maj ove godine padaju u nedelju i ponedeljak, ne radi se i 3. maja (utorak). Neradni dani su od 29. aprila do 3. maja jer se ove godine Vaskrs i Praznik rada poklapaju“, piše u saopštenju.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  Svetski dan borbe protiv side obeležen i u Pančevu

  Kreativni omladinski centar Pančeva za borbu protiv side (KOMPAS) i ove godine zanimljivim, ali i edukativnim programom tokom čitavog dana obeležava 1. decembar, Svetski dan borbe protiv side.