• Nove frizure za korisnice Gerontološkog centra Pančeva

  Tradicionalno, uoči Međunarodnog praznika žena, u Gerontološkom centru Pančevo organizovano je friziranje korisnica doma. Učenici Srednje tehničke škole „23. maj“ podarili su nove frizure za njih dvadesetak, a na kraju je bila organizovana revija i izbor najboljih radova.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Nove frizure za korisnice Gerontološkog centra Pančeva
  Foto: 013info

  Međusobna pažnja, ljubaznost, ljubav, tolerancija mogli su se videti u susretu različitih generacija u Gerontološkom centru Pančevo gde su učenici, budući frizeri, došli da ulepšaju starije sugrađanke uoči 8. marta. To je tradicija koja traje od 2009. godine na radost mnogih korisnica koje se danima pripremaju za ovaj događaj.

  Ovo je za nas kao neki praznik, prvo što nam dolaze divne devojčice, vrlo sposobne za frizeraj, družimo se lepo i onda se ne osećamo da smo mi ovde izopštene u domu nego kao da smo na nekom balu“, rekla je Đurđina Kovačević.

  Frizuru sam dobila odličnu, baš kako sam htela, uradila je frizerka sve je naj, naj. Zadovoljna sam. Nama dobro dođe, a deci je praksa“, kazala je Nada Jovanović.

  Za učenike trećeg razreda Srednje tehničke škole „23. maj“ ovo je bilo dragoceno iskustvo.

  Mislim da je ovo jedan human gest ujedno i nama praksa frizerima. Bliži se 8. mart i eto poklon od nas“, rekao je Martin Daljipi.

  A posle frizura ide i šminkanje da bi ulepšavanje bilo kompletno.

  Nama je cilj da organizujemo ovakvu vrstu druženja koje će učiniti da se osećaju lepše, da im boravak u samoj ustanovi bude što prijatniji. Pošto je ovaj događaj namenjen našim bakama u susret Međunarodnom danu žena želimo da se osećaju posebno uvažene, da izgledaju lepo, dostojanstveno bez obzira na godine koje nose“, napomenula je direktorka Gerontološkog centra Pančevo Tanja Lukić.

  I na kraju organizovana je revija na kojoj su učenici prošetali sa svojim modelima a žiri je kako to obično biva imao težak zadatak da između 20-tak frizura izabere najlepše.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

  Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]

  PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]