• Od 5. oktobra TV Pančevo neće više emitovati „Jutarnji program“ radnim danima

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Televizija Pančevo je na svom sajtu objavila da od ponedeljka, 5. oktobra,  prekida sa emitovanjem „Jutarnjeg programa“ radnim danima. U informaciji se kao razlog navodi to što je veliki broj kvalitetnih urednika i novinara napustio RTV Pančevo. Nevena Simendić, glavna i odgovorna urednica Televizije Pančevo kaže da gledaoci neće ostati uskraćeni za informacije koje su potrebne tokom jutra.

  „Po podne ćemo imati duži program iz studija – ‘Uvećanje’ će trajati dva sata, ali gledaoci neće ostati uskraćeni za informacije koje su potrebne tokom jutra. Imaće reprizu ‘Vesti’ od prethodnog dana, a sve važne informacije dobijaće putem kajrona“, kaže Nevena Simendić u izjavi za TV PA.

  Televizija će, takođe, preći na novu programsku šemu i u saradnji sa još petnaestak televizija iz Srbije emitovaće deo zajedničkog programa „Nove mreže“, koji sadrži dokumentarni i serijski program.

   

  Televizija Pančevo je na svom sajtu objavila da od ponedeljka, 5. oktobra,  prekida sa emitovanjem „Jutarnjeg programa“ radnim danima. U informaciji se kao razlog navodi to što je veliki broj kvalitetnih urednika i novinara napustio RTV Pančevo. Nevena Simendić, glavna i odgovorna urednica Televizije Pančevo kaže da gledaoci neće ostati uskraćeni za informacije koje su potrebne tokom jutra i da će se jutarnji program emitovati subotom i nedeljom.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  Meštani Bavaništa protiv prodaje šume na obodu sela

  Meštani Bavaništa protive se prodaji šume na 42 hektara, koja se nalazi na obodu njihovog sela, jer strahuju da bi novi vlasnik mogao da je poseče, pa bi oni ostali bez korisne zaštite od vetra, […]