• Osnovna škola „Branko Radičević” primer dobre prakse

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  PANČEVO – Vrednovanje osnovnih škola od pre dve godine pokazalo je da je Osnovna škola „Branko Radičević” najbolja obrazovna ustanova u Banatu i da spada među deset najboljih u Srbiji. Ova škola ocenjena je najvišom ocenom (četvorkom) iz svih sedam oblasti vrednovanja (godišnji planovi, nastava, učenje, podrška učenicima, postignuća učenika, resursi i upravljanje) i identifikovana kao ustanova koju odliukuje visok kvalitet i pravednost obrazovanja.

  Zbog toga, kako smo saznali od nadležnih, škola će ove godine učestvovati u projektu „Prepoznaj, promoviši, proširi-10 primera dobre prakse” koji realizuju Zavod za vrednovanje kvaliteta, Institut za psihologiju uz podršku UNICEF-a, u okviru kojeg će zaposleni biti mentori školama koje su dobile najnižu ocenu. Cilj programa je povezivanje obrazovnih ustanova kroz mehanizam horizontalnog učenja, u kojem će se zajedničkim radom unapređivati kvalitet, najpre u oblasti nastave i učenja.

  I. Predić

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  VRŠAC: Sajam zapošljavanja 17. aprila

  Filijala Vršac Nacionalne službe za zapošljavanje organizuje Sajam zapošljavanja 17. aprila, od 10 do 12 časova, u Kongresnoj sali Hotela „Srbija“, Svetosavki trg br. […]