• Otvorene prijave za „Kad porastem biću… “ program, 6-dnevni letnji kamp u Petnici

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Kao i prethodne četiri godine, Connecting realizuje Kad porastem biću… obrazovni program namenjen učenicima srednjih škola koji žele da postanu izvrsni.

  Ove godine se uvode 3 nove stvari. Centralni deo programa 6-dnevni letnji kamp se po prvi put održava u Petnici.

  Druga je onlajn priprema za kamp na temu timskog rada, koja će se desiti tokom leta.

  Treća se odnosi na sajam praksi i zanimanja, gde će naši polaznici pronaći svoje prve poslovne prilike.

  “Primetili smo da mladi u našem okruženju imaju strah od neuspeha,da im nedostaje kreativno samopouzdanje, često smatraju da samo deca preduzetnika mogu da budu uspešni preduzetnici i da im nedostaju dobri uzori. To su stvari koje želimo da promenimo. Da srušimo stereotipe i inspirišemo mlade da preuzmu odgovornost za svoj život i ostvare svoje potencijale” – Deniz Hoti, Connecting.

  Donesi odluku o svojoj budućnosti uz pomoć ljudi koji su već ostvarili uspeh

  Osnovna ideja Kad porastem biću… programa jeste da pruži priliku srednjoškolcima da razumeju kako funkcioniše današnji svet u doba 4.0 revolucije. Naš program im pomaže da osveste svoje talente i kroz mentorski rad 1:1 ih priprema da na vreme donesu kvalitetne i informisane odluke o svojoj budućnosti!

  Kao i prethodnih godina, iskusni edukatori, psiholozi, preduzetnici i omladinski radnici deliće svoje znanje sa srednjoškolcima na letnjem kampu posvećenom obrazovanju za karijeru Kad porastem biću… Srećni smo što će se 6-dnevni kamp po prvi organizovati u Istraživačkoj stanici Petnica. Učesnici kampa će istraživati oblast 4.0 industrije, potom praviti scenarije i svoje kratke filmove o uticaju tehnologije na ljudske živote.

  Program je polu-subvencionisan, ali se plaća, nije besplatan, međutim to ne znači da ćemo primiti svakoga ko plati! Baš naprotiv – imamo jako ozbiljne kriterijume i primićemo izuzetno motivisane i radoznale tinejdžere koji su spremni na naporan rad koji im je potreban kako bi na vreme doneli informisane odluke o svojoj budućnosti. Informacije o ceni kotizacija su dostupne na zvaničnoj stranici programa – http://obrazovanje4revoluciju.rs/kad-porastem-bicu/

   

  Program čini 5 pažljvo osmišljenih celina: 1.) Informisanje mladih, putem nedeljnih onlajn vebinara; 2.) Unapređenje „mekih veština”, priprema za kamp, kroz onlajn vebinare i kurseve na temu timskog rada i asertivne komunikacije, u partnerstvu sa Krojačevom školom;  3.) Kad porastem biću… kamp, 6-dnevni letnji kamp koji se dešava u Istraživačkoj stanici Petnica; 4.) 3-mesečni mentorski program, 1:1 rad sa profesionalcima iz različitih industrija; 5.) Sajam praksi,  jednodnevni događaj tokom kojeg najbolje kompanije sa ovih prostora upoznaju Kad porastem biću… polaznike i predstavljaju svoje programe praksi.

  Dostignuća mladih za 5

  Nakon značajnih rezultata tokom prethodne dve godine, Dostignuća mladih u Srbiji će i ove godine dati tačno 5 stipendija svojim ambasadorima i tako ih nagraditi za naporan i posvećen rad u procesu stvaranja učeničkih kompanija.

  Prijavi se!

  Prijave su otvorene do 20. juna, a možete se prijaviti popunjavanjem onlajn forme ovde. Više detalja o programu, mentorima, i prošlim učesnicima možete pronaći na zvaničnom sajtu Kad porastem biću… programa.

   

  Obrazovanje za 4.0 revoluciju

  Još uvek se dvoumite.  Ukoliko je tako molimo vas da zavirite u jedan od naših videa u kojem možete da vidite i osetite atmosferu sa naših kampova. 

   

  https://www.youtube.com/watch?v=Lgr7oM9Srt8&feature=emb_logo

   

  Kao i prethodne četiri godine, Connecting realizuje Kad porastem biću… obrazovni program namenjen učenicima srednjih škola koji žele da postanu izvrsni.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  Svetski dan borbe protiv side obeležen i u Pančevu

  Kreativni omladinski centar Pančeva za borbu protiv side (KOMPAS) i ove godine zanimljivim, ali i edukativnim programom tokom čitavog dana obeležava 1. decembar, Svetski dan borbe protiv side.

  Pančevo: Inicijativa za očuvanje Vajfertove pivare

  Inicijativa za očuvanje Vajfertove pivare u Pančevu pokrenuta je od strane nekoliko pančevačkih udruženja, sa idejom da skrenu pažnju javnosti na stanje u kojem se nalazi Vajfertova pivara stara 301 godinu.