• Pančevac u svom gradu osvojio prvu nagradu na Republičkom takmičenju iz poslovne ekonomije

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Filip Čolović, učenik ETŠ „Paja Marganović“, osvojio je 60 poena i prvu nagradu na Republičkom takmičenju iz poslovne ekonomije koje je održano 23. i 24.  marta u Ekonomsko-trgovinskoj školi „Paja Marganović“ u Pančevu. Ovo je druga godina uzastopce kako učenici pančevačke škole osvajaju prvu nagradu na ovom takmičenju. Pored Filipa, prve nagrade su osvojili Dajana Đokić iz Kruševca, Tamara Drezgić iz Mačvanske srednje škole i Ilija Mijatov iz vršačkog Školskog centra „Nikola Tesla“.

  Na ovogodišnjem Republičkom takmičenju učestvovala su 22 učenika iz čitave Srbije. Dobitnici prve nagrade oslobođeni su prijemnog ispita za Ekonomski fakultet u Beogradu.

  Osim rešavanja zadataka, učenici su mogli da čuju i predavanje o zaduživanju i penzijama koje su održali stručnjaci Narodne banke Srbije, a u subotu pre podne kroz Pančevo su ih proveli učenici ETŠ „Paja Marganović“.

  Vredne nagrade koje su im dodeljene su obezbedili Grad Pančevo, Beogradska poslovna škola, Fakultet za poslovne studije i pravo i MEF fakultet.

   

  Ovo je druga godina uzastopce kako učenici pančevačke škole osvajaju prvu nagradu na ovom takmičenju.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

  Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]

  PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]