• Pančevka Aleksandra Arsić jedna od finalistkinja za titulu „Miss Environment Serbia“

  Na takmičenju za titulu Miss Environment Serbia, među 12 finalistkinja su i tri Pančevke – Jagoda Milovanović, Slavica Balan i Aleksandra Arsić.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Pančevka Aleksandra Arsić jedna od finalistkinja za titulu „Miss Environment Serbia“
  Foto: Privatna arhiva

  Ovom prilikom, razgovarali smo sa jednom od učesnica, Aleksandrom Arsić.

  Aleksandra ima 22 godine, radi u kompaniji ZF u Pančevu, a pored posla bavi se manekenstvnom i modelingom. Do sada je učestvovala na raznim revijama i takmičenjima.

   Takmičenje, koje traje 90 dana, posvećeno je promociji očuvanja životne sredine, ali i drugim oblastima u kojima takmičarke treba da pokažu društveni aktivizam.

  – Mi kao takmičarke želimo da podstaknemo omladinu da gledaju svet oko sebe i brinu se o životnoj sredini. Da bi planeta kao jedino mesto za život bila čista, moramo svi da se potrudimo, kaže Aleksandra i dodaje:

  – Želim da skrenem pažnju i na vršnjačko nasilje, to je konkretno moja tema. To je opšti društveni problem sa kojim se mnoga deca susreću, od pretnji, ogovaranja, vršnjačkog ili verbalnog napada. Ne treba čekati da nas pokrenu tragične priče, treba reagovati odmah. Saslušajte svoju decu, pričajte sa njima. Svako nasilje se mora prijaviti, hajde da svi zajedno sprečimo to.

   Finale takmičenja će biti održano u Nišu, 17. decembra. Pobednica će se direktno plasirati na Miss Beauty Balkan.

  – Srećna sam što sam ušla u top 12 i drago mi je sto ću predstavljati svoj grad Pančevo na ovom takmičenju, dodaje Aleksandra.

  Za Aleksandru Arsić možete glasati slanjem sms poruke: 4 na 4171.

  Više o takmičenju možete videti OVDE.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

  Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]

  PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]