• Pančevo: Akcija “Ispružite ruku za život” povodom Svetskog dana dobrovoljnih davalaca krvi.

  I ove godine Udruženje obolelih od multiplog mijeloma Srbije, u saradnji sa Crvenim krstom Pančeva i Zavodom za transfuziju krvi Vojvodine, organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi pod sloganom “Ispružite ruku za život” povodom Svetskog dana dobrovoljnih davalaca krvi.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Pančevo: Akcija “Ispružite ruku za život” povodom Svetskog dana dobrovoljnih davalaca krvi.
  Tim povodom glavni, edukativni događaj je planiran u dvorištu Crvenog krsta Pančevo u subotu 08. juna gde će stručnjaci za transfuziju govoriti o značaju krvi, redovnoj kontroli, zdravim i prirodnim načinima na koji krvna slika može da se dovede u dobro stanje i sličnim temama.
  Prisutni će takođe imati prilike da degustiraju zdrave proizvode, koji im mogu pomoći na tom putu zdravlja.
   

   PROGRAM:

  •   8. juna , od 10 do 14 časova – dobrovoljni davaoci  krv  mogu dati na dve lokacije u Crvenom krstu Pančevo Žarka Zrenjanina 15 a biće  postavljen i transfuziomobil  na uglu ulica Vojvode Živojina Mišića i Vojvode Radomira Putnika
   

  Za one koji žele da daju krv, a iz Beograda su, biće organizovan besplatan prevoz do Pančeva i nazad. 

  Sve dobrovoljne davaoce očekuje poklon paket i osveženje koje smo pripremili sa našim partnerima i podržavaocima ove akcije.
   

  Nakon toga biće organizovan bogat program u dvorištu Crvenog krsta, sa različtim radionicama tematskog tipa, zdravim kutkom i zakuskom.

  Ukoliko želite da se priključite akciji kao davalac,  prijavite se  do 07 juna  na mail udruženja: [email protected]   ili na telefon 064/1635366 .

  Na sajtu www.budidavalackrvi.com  proverite da li možete i pod kojim uslovima da budete davalac – u odeljku davanje krvi.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo