• PANČEVO: Akcija prikupljanja namirnica za stanovništvo iz socijalno ugroženih kategorija

  Crveni krst Pančevo u saradnji sa Bankom hrane Vojvodine i kompanijom Delez Maksi, organizuje akciju prikupljanja namirnica za stanovništvo iz socijalno ugroženih kategorija.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  PANČEVO: Akcija prikupljanja namirnica za stanovništvo iz socijalno ugroženih kategorija
  Foto: Pixabay

  U Maksijevim objektima u ulicama Svetog Save 8a i Miloša Trebinjca 1, u petak, subotu i nedelju, nalaziće se volonteri Crvenog krsta Pančevo koji će građanima dati više informacija o vaskršnjoj akciji humanosti.

  – Ovim putem pozivamo naše sugrađanke i sugrađane da kao i tokom prethodnih akcija, odaberu namirnice koje su u mogućnosti da doniraju: slatkiše, slaniše, osnovne životne namirnice, sredstva za ličnu higijenu ili kućnu hemiju, navode iz Crvenog krsta Pančevo.

  U objektima Maksi prodavnica nalaziće se označene korpe gde će građani moći da odlože donacije i na taj način daruju one koji će sa radošću dočekati uskršnje paketiće.

  Poklonima se svi raduju, oni koji ih srcem daju i oni koji ih raširenih ruku primaju. Vreme praznika je vreme porodičnih i prijateljskih okupljanja, ali je i pravo vreme za humanost, dodaju iz Crvenog krsta Pančevo.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo