• PANČEVO: Besplatna radionica za mlade „Uloga lekova u psihoterapiji”

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  U utorak, 7. juna, u Domu omladine biće održana besplatna radionica „Uloga lekova u psihoterapiji“. Radionica je namenjena osobana od 15. do 30. godina sa teritorije grada Pančeva. Početak je u 17 sati.

  Predavači na radionici biće Jadranka Grujičić Đurić, psiholog i psihoterapeut i dr Nenad Stojadinović, psihijatar.

  Ukoliko želite da učestvujete na radionici, potrebno je da se prijavite putem mejla [email protected] ili putem telefona 064/6472-290.

  Ova radionica realizuje se u okviru projekta Savetovalište za mlade „Moje mesto”.

  Učesnici radionica imaće prioritet prilikom zakazivanja individualnih seansi sa psihoterapeutima u besplatnom Savetovalištu za mlade „Moje mesto”.

   

  U utorak, 7. juna, u Domu omladine biće održana besplatna radionica Uloga lekova u psihoterapiji. Radionica je namenjena osobana od 15. do 30. godina sa teritorije grada Pančeva. Početak je u 17 sati.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  PANČEVO: Sindikat Sloga protiv direktora Pantransporta – Ko je u pravu?

  Udruženi sindikati Srbije Sloga su putem saopštenja koje je našoj redakciji dostavljeno 3. decembra, naveli da su podneli zvaničan predlog za krivično gonjenje Voje Savičića, direktora Pantransport d.o.o. Pančevo, a da je predlog upućen Osnovnom javnom tužilaštvu u Pančevu zbog, kako kažu, sumnje na ozbiljno kršenje prava radnika na sindikalno udruživanje i delovanje.

  PANČEVO: Zašto je važno ukloniti opalo lišće

  Sezona skupljanja opalog lišća ove godine je kasno počela, zbog produženog lepog vremena, koje smo imali u novembru. Ekipe gradskog „Zelenila“ u Pančevu, svakodnevno su na terenu, a građanima koji ga sami skupljaju poručuje se da je paljenje zabranjeno.

  Uspešan nastup predstavnika južnog Banata na sajmu Etno hrane i pića

  U periodu od 30. Novembra do 03. decembra 2023. godine održan je „17. sajam Etno hrane i pića 2023.”, pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Grada Beograda. Proizvođači su se predstavili uz podršku Privredne komore Srbije, sa svim svojim reginalnim komorama i uz pomoć Zadružnog saveza Srbije. Region Južnog Banata učestvovao je četrnaesti put u organizaciji PKS- Regionalne privredne komore Južnobanatskog upravnog okruga i uz podršku Regionalne razvojne agencije Južni Banat.