• Pančevo: Dobrotvorni rok koncert Isidorci za Isidorce

  Fondacija „Isidorci dobrotvoci“ u saradnji sa Osnovnom školom „Isidora Sekulić“ u Pančevu, organizuje dobrotvorni događaj pod nazivom „Isidorci za Isidorce“.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Pančevo: Dobrotvorni rok koncert Isidorci za Isidorce
  Vizual

   Cilj je da se nastavi  tradicija nagrađivanja učenika koji su ostvarili izuzetne rezultate tokom školovanja, i da se pruži podrška učenicima i zaposlenima kojima je potrebna pomoć pri lečenju.

  Sve će se dešavati u četvrtak, 13. juna, u OŠ „Isidora Sekulić“ od 18 do 21 sat.  Pozvani su ljubitelji muzike i oni koji žele da podrže mlade talente i humanitarne akcije. 

  Program:

  18:00 – 18:30: Predstava za najmlađe „Moderna bajka“ u organizaciji Dušice Pavlice

  18:45 – 19:30 : Muzički program – Učenici škole pod vođstvom nastavnice muzičkog

                            Tatjane Arsić

  19:40 – 21:00: Rok koncert – bivši i sadašnji učenici OŠ „Isidora Sekulić“

  Ulaznica je 200 dinara za odrasle i 100 dinara za decu školskog uzrasta. Posetioci će moći dodatno da doniraju novac na samom događaju na naznačenom mestu.

  Fondaciju „Isidorci dobrotvorci“ osnovali su entuzijaste, sadašnje i nekadašnje kolege i koleginice, nekadašnji đaci OŠ „Isidora Sekulić“ 2022. godine sa ciljem da nagrađuje učenike Škole za postignute izuzetne rezultate, pruži finansijsku pomoć za značajna takmičenja, kao i pomoć pri lečenju učenika i zaposlenih i njihovu decu i popularizuje volonterski rad.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo