• PANČEVO: Doček Deda Mraza na Tesli i Kotežu

  Turistička organizacija Pančeva i udruženje građana „Od gola do gola” organizovali su sinoć u naselju „Tesla” svečani doček Deda Mraza koji je brojnim mališanima podelio paketiće , a to će učiniti i večeras na kružnom toku na Kotežu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  PANČEVO: Doček Deda Mraza na Tesli i Kotežu
  Foto: 013info

  Možda i zato što nema snega, pa ne može sankama da stigne i da donese novogodišnje poklone, Deda Mraz kojeg su deca željno iščekivala bezbedno se spuštio sa stambene zgrade. Deca su dobila simbolične paketiće, a uživala su i u bogatom i lepo osmišljenom dečijem programu. Deda Mraz je svima poželeo srećne praznike:

  Želim pre svega deci dobro zdravlje i sreću, da slušaju svoje roditelje i da se bave sportom, rekao je Deda Mraz, a na pitanje da li je najhrabriji Deda Mraz. jer se spušta sa zgrade rekao je da ne zna i da treba decu da pitamo.

  Mališani nisu imali dilemu da je njihov Deda Mraz heroj i priznali su nam da su se malo i pribojavali dok su ga gledali kako se spušta.

  Foto: 013info

   

  Turistička organizacija već nekoliko godina organizuje na ovakav način doček Deda Mraza, sa željom da svojim najmlađim sugrađanima na što lešpši način dočaraju novogodišnje praznike:

  Želja nam je da razveselimo decu i da im uz prikladan program podelimo poklone. Obezbedili smo uz pomoć grada više od tri hiljade paketića i drago mi je što su svi veseli i nasmejani, rekao je Nemanja Bojić, član MZ „Tesla”.

  Uz vile i vilanjake i likove iz crtanih filmova i mališani sa Koteža uživaće večeras u pesmi i igri iščekujući dolazak Deda Mraza i u njihovo naselje.

  Foto: 013info

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo