• PANČEVO: Humanitarni koncert KUD Abrašević

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Kultirno umetničko društvo Abrašević iz Pančeva održaće humanitarni koncert 31. januara u dvorani Kulturnog centra Pančevo. Koncert će početi u 19.30.

  – Ansambl Abrašević Pančevo, svake godine, svoje koncertne aktivnosti u predstojećoj sezoni, počinje tako što prvi koncert u godini nameni u humanitarne svrhe, kaže se u njihovoj objavi na Fejsbuku.

  KUD Abrašević je odlučio da koncert održi krajem januara umesto, kao do sada, u februaru.

  – Ove godine je plan bio da novac usmerimo na lečenje jedne devojčice ali kako je u međuvremenu novac za ovo lečenje prikupljen, odlučili smo da prihod od ovog koncerta usmerimo na dve ugrožene porodice u Opštini Pančevo o kojima ovih dana mediji dosta pišu. Verujemo da ćemo im bar malo staviti osmeh na lice, a Vas pozivamo da nam u tome pomognete kupovinom karte, objavio je Abrašević na Fejsbuku.

   

   

  Kultirno umetničko društvo Abrašević iz Pančeva održaće humanitarni koncert 31. januara u dvorani Kulturnog centra Pančevo. Koncert će početi u 19.30.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  Mladi Pančevci sa psihologom na ti

  Tinejdžeri se bore sa motivacijom, ocenama, roditeljima, kontrolom impulsa i dominantno slikom o sebi i samopouzdanjem, nešto starije muče depresivnost i anksioznost, pa i ozbiljniji psihotični poremećaji.

  PANČEVO: Za požare u zimskom periodu odgovoran ljudski faktor

  Zbog neočišćenih dimnjaka, raznih grejnih tela koja opterećuju eletroinstalacije, pa i novogodišnje rasvete sumnjivog kvaliteta, u zimskom periodu povećana je opasnost od požara u stambenim objektima. Kada do njega dođe, građanima ne preti opasnost samo od otvorenog plamena, već i od dima. Pojačan oprez je neophodan jer je i dalje najčešći krivac ljudski faktor.

  U Pančevu ne opada potražnja za stanovima

  Prema podacima Republičkog zavoda za statistiku građevinska industrija koja je duže vreme beležila rast u trećem kvartalu ove godine počela je da usporava razvoj i zabeležen je manji broj izdatih građevinskih dozvola. Jedino se u južnom Banatu i dalje gradi kao i prethodnih godina,a zahvaljujući novih tehnologijama građevinska sezona se ne prekida ni tokom zime.

  Renoviranje SBPB Kovin pri kraju

  U cilju poboljšanja uslova za boravak i lečenje pacijenata i rad stručnog osoblja, renoviranje i adaptiranje objekata u SBPB „Kovin“, odvija se planiranom dinamikom.