• PANČEVO: Humanitarni koncert za Ivanu Matijević u Muzeju

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  U utorak 30. maja od 20 sati, u svečanoj sali Narodnog muzeja Pančevo, održaće se humanitarni koncert, kako bi se pomoglo Ivani Matijević.

  Ivana je pijanistkinja, profesorka klavira i umetnička direktorka Beogradskog Šopen festa. Boluje od kancera i potrebno joj je lečenje u inostranstvu.

  Na koncertu će nastupiti umetnici našeg grada: kamerni orkestar Panartist čiji su osnivači Vojkan Popović i Bojan Tirmenštajn, trio Karmen čiji su članovi Alaksandra Jović i sestre Ester i Kristina Krstić, kao i izvođači poput Jović Mihajla, Barbul Mione, Tadić Dragane, Antić Aleksandra, Stanišić Vladimira… Publika će imati priliku da čuje veoma raznovrstan repertoar iz bogate palete klasične muzike, od baroknih dela do kompozicija savremenih autora. Pored gudačkog orkestra, čuće se zvuci klarineta, mandoline, gitare, oboe, koji neverovatno zvuče u ovom prostoru koji je specifičan baš zbog akustike koju pruža.

  Ulaz je 500 dinara i ubacivaće se u donatorsku kutiju koja stoji na ulazu. 

   

  U utorak 30. maja od 20 sati, u svečanoj sali Narodnog muzeja Pančevo, održaće se humanitarni koncert, kako bi se pomoglo Ivani Matijević.

   
   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  Knjige i časopisi na poklon za Dan maternjeg jezika

  Želja i cilj organizatora – Novinsko-izdavačke ustanove „Makedonski informativni i izdavački centar” – jeste promocija čitanja na maternjem jeziku i skretanje pažnje na važnost jezičke […]

  PADINA: Prva nagrada za maketu i model fabrike biogasa

  Na takmičenju "Energija je svuda oko nas" koje u saradnji sa Centrom za primenu nauke i razvoj podržava i Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje Benjamin Galas, učenik osmog razreda Osnovne […]