• PANČEVO: Izmena trasa kretanja autobusa kroz Strelište

  Vozila Pantransporta će od petka, 1. marta, na linijama 6 Centar – Strelište – RNP i 7 Jabuka – Strelište – RNP saobraćati novom izmenjenom trasom kroz naselje Strelište, usled izvođenja infrastrukturnih radova u naselju Strelište, u ulicama Dušana Petrovića Šaneta, a sada i u ulici Stevana Sremca.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  PANČEVO: Izmena trasa kretanja autobusa kroz Strelište
  Foto: 013info

  Autobusi će i dalje obavljati redovan krug kroz naselje Strelište i neće biti prekida saobraćaja kroz naselje.

  Iz smera centra grada vozila će se kretati redovnom trasom do ulice Veljka Vlahovića iz koje će skretati udesno u Cvijićevu ulicu, iz koje će potom skretati udesno u Bore Stankovića.

  Autobusi će zatim napuštati naselje Strelište skretanjem ulevo u Prvomajsku ulicu, a potom će skretati ulevo u ulicu Radivoja Koraća, odakle će konačno saobraćati redovnom trasom do krajnjeg stajališta na RNP.

  Ista trasa predviđena je i u suprotnom smeru.

  Usled ovih promena i dalje van primene ostaju stajališta u ulici Dušana Petrovića Šaneta za oba smera, kao i stajališta kod OŠ „Mika Antić“ u ulici Veljka Vlahovića, takođe za oba smera.

  Vraćaju se u primenu stajališta u ulici Radivoja Koraća za oba smera.

  Ponovo će se uvesti privremeno stajalište za smer iz centra grada prema Vojlovici i RNP u ulici Cvijićevoj u zoni raskrsnice sa Veljka Vlahovića (stajalište je već bilo u primeni tokom prethodne faze radova).

  Iz smera RNP uvodi se privremeno stajalište u ulici Bore Stankovića u zoni naspram kućnog broja 41, a neposredno pre raskrsnice sa Cvijićevom.

  Pantransport saopštava da će javnost bagovremeno biti obaveštena kada će nastupiti povratak na redovnu trasu, ili ukoliko bude bilo novih izmena.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

  Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]

  PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]