• PANČEVO: Jutarnje vesti za sredu, 3. maj

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Danas je sreda, 3. maj. U Pančevu toplo sa mogućom kišom i grmljavinom u toku dana. Vetar umeren, zapadni. Jutarnja temperatura 13°C, najviša dnevna oko 25°C.

  U pančevačkom porodilištu su od petka do danas rođena šest dečaka i četrnaest devojčica.

  Protekle noći, lekari pančevačke Službe hitne medicinske pomoći obavili su 15 kućnih poseta, dok je 50 pacijenata, uglavnom zbog povišenog krvnog pritiska, pomoć potražilo u ambulanti ove službe. Izvršeno je šest transporta van grada, za Beograd (3), Banatsko Novo Selo i Kačarevo. U Ulici Vojvode Radomira Putnika se dogodila jedna saobraćajna nezgoda. Jedno lice je zbog lakših povreda prevezeno u bolnicu.

  U sredu, 03.05.2017. godine će zbog PLANIRANIH radova na elektro mreži biti isključeni potrošači u Glogonju. 

  09:00-10:30 Ul. Tamiška od 29. Novembra do Utrinske, Oslobođenja od 29. Novembra od utrinske, Partizanska od Prvomajske do Tamiške i utrinska od Prvomajske do Tamiške.

  Od 3. do 5. maja od 20h u Kulturnom centru Pančeva prikazivaće se film Zemlja bogova (Dev Bhoomi).

  Danas je sreda, 3. maj. U Pančevu toplo sa mogućom kišom i grmljavinom u toku dana. Vetar umeren, zapadni. Jutarnja temperatura 13°C, najviša dnevna oko 25°C.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  PANČEVO: Koja mesta su bezbedna za kupanje i rekreaciju

  Na osnovu Ugovora o vršenju usluge ispitivanja kvaliteta površinskih voda Tamiš, Dunav, Ponjavica, kupalište u Ivanovu, jezero u Kačarevu: zaključenog između Gradske uprave grada Pančeva i […]