• PANČEVO: Karneval 18. i 19. juna. Počele prijave karnevalskih grupa

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Devetnaesti Intednacionalni karneval u Pančevu održaće se 18. i 19. juna, a organizatori su pozvali karnevalske grupe da se prijave za učešće na ovom događaju.

  Karnevalska povorka je u subotu, 19. juna u 20 časova.

  Sve karnevalske grupe koje žele da učestvuju u karnevalu, formular za prijavu mogu preuzeti sa sajta www.karnevalpancevo.com

  Popunjena prijava se dostavlja na e-mail: [email protected], a uz prijavu treba poslati i muzičku numeru za predstavljanje grupe.

  Karnevalsku grupu čini grupa od najmanje petnaest osoba, dok gornji limit ne postoji, jednako kostimiranih ili koji obrađuju istu temu.

  Neprijavljene karnevalske grupe i osobe koje nisu kostimirane ne mogu da učestvuju u povorci i neće moći da se kreću obeleženom trasom međunarodnog karnevala.

  Plesne grupe koje nisu karnevalski kostimirane, ne mogu učestvovati u karnevalskoj povorci.

  Rok za prijavu karnevalskih grupa je do 07.06.2021.

  Sve prijavljene karnevalske grupe će biti obaveštene o detaljima u vezi učešća.

  Internacionalni karneval u Pančevu je međunarodni multidisciplinarni događaj od velikog značaja za Republiku Srbiju koji predstavlja različite kulture i karnevalske tradicije iz celog sveta. Kao najveća urbana karnevalska manifestacija i prvi međunarodni karneval u Srbiji, održava se od 2003. godine u organizaciji udruženja “Prijatelji Pančeva“. Ova manifestacija postala je turistička atrakcija i održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije i Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam  AP Vojvodine, kao i uz podršku sponzora.

   

  Devetnaesti Intednacionalni karneval u Pančevu održaće se 18. i 19. juna, a organizatori su pozvali karnevalske grupe da se prijave za učešće na ovom događaju

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  Finale takmičenja „Zdrava škola“ u utorak

  Finale takmičenja „Zdrava škola”, u kojem će učestvovati učenici četvrtog razreda iz tri osnovne škole sa teritorije grada Pančeva, biće održano u utorak, 21. maja, u 12 sati u OŠ […]