• PANČEVO: KOMPAS organizuje Aktivistički kamp za srednjoškolce – ko i kako može da se prijavi

  KOMPAS ove godine po prvi put organizuje Aktivistički kamp. Ovo je revitalizovani program-kamp koji je ranije na lokalu bio poznat kao „Društvo u prirodi”.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  PANČEVO: KOMPAS organizuje Aktivistički kamp za srednjoškolce – ko i kako može da se prijavi

  Opšti cilj programa je podizanje nivoa svesti 20 mladih srednjoškolaca o društveno i prirodno odgovornom ponašanju i jačanje njihovih individualnih i kolektivnih kapaciteta, u cilju da postanu samostalni, spremni da daju podršku, odgovorni  i posvećeni građani lokalne društvene zajednice i prirodnog okruženja.

  Kamp će se održati od 25. do 30. juna u Velikom Gaju, nadomak granice s Rumunijom (u Magnet Hausu).  Polaznici se mogu prijaviti putem OVOG LINKA i doći 17. ili 18. juna na intervju između 18 i 21 čas u SINHRO Hub (Zmaj Jovina 11, Pančevo).

  Ko može da se prijavi?

  Srednjoškolci koji žive na teritoriji ili blizu Pančeva, bez obzira na pol, ekonomski i sociološki status, veroispovest, nacionalnost ili seksualnu orijentaciju i koji žele da prožive pet najboljih dana u svom životu i da postanu novi pokretači promena u svom gradu, navodi se u saopštenju.

  Kreativni omladinski centar Pančeva za borbu protiv side – KOMPAS je humanitarna, nevladina i neprofitna organizacija mladih koji nastoje da svakom svojom aktivnošću spreče da se nova osoba inficira HIV-om i pomognu ljudima koji žive sa HIV-om i sidom. KOMPAS u Pančevu postoji od 1996. godine (do 2006. pod imenom Omladina JAZAS-a Pančevo).

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo