• Pančevo: Pekari u Pekarskoj industriji obustavili proizvodnju – blokada u toku

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Kako saznaje 013info danas je u Pekarskoj industriji Pančevo došlo do prestanka proizvodnje hleba. Radnici su u prostoru pekare, kao i na izlaznoj kapiji kao ulici Miloša Obrenovića.

  Radnici koji traže da ostanu anonimni tvrde da im je saopšteno da za proizvodnju nema sirovine, iako su pristali na minimalnu zaradu. Kažu da je proizvodnja u Pekari stala.

  Prema rečima zaposlenih, u međuvremenu je stigla informacija da će ipak neko brašno stići u toku dana, pa će proizvodnja u subotu i nedelju biti prepolovljena.

  Pokušali smo da razgovaramo s nekim iz poslovodstva, ali kako nam je preneto, nemaju šta da nam kažu i pozvaće nas kada budu imali.

  Nakon toga je reportera portala 013info radnik obezbeđenja zamolio da napusti krug Pekare.

  Kamionima je blokiran ulaz u pekaru.

  Zbog gubitka, Pekarska industrija Pančevo nedavno je donela odluku da zaposlenima isplaćuje minimalnu zaradu.

  Da bi se to dogodilo neophodno je da zaposlenih potpišu anekse ugovora o radu.

  Oko 11 sati ulaz u Pekaru je odblokiran. 

   

   

  Kako saznaje 013info danas je u Pekarskoj industriji Pančevo došlo do obustave proizvodnje hleba. Radnici su u prostoru pekare, kao i na izlaznoj kapiji kao ulici Miloša Obrenovića.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  Svetski dan borbe protiv side obeležen i u Pančevu

  Kreativni omladinski centar Pančeva za borbu protiv side (KOMPAS) i ove godine zanimljivim, ali i edukativnim programom tokom čitavog dana obeležava 1. decembar, Svetski dan borbe protiv side.

  Pančevo: Inicijativa za očuvanje Vajfertove pivare

  Inicijativa za očuvanje Vajfertove pivare u Pančevu pokrenuta je od strane nekoliko pančevačkih udruženja, sa idejom da skrenu pažnju javnosti na stanje u kojem se nalazi Vajfertova pivara stara 301 godinu.