• PANČEVO: Proširenje kapaciteta za obuku u 72. brigadi za specijalne operacije

  Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović boravio je danas u obilasku 72. brigade za specijalne operacije na mirnodopskoj lokaciji jedinice u kasarni „Rastko Nemanjić“ u Pančevu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  PANČEVO: Proširenje kapaciteta za obuku u 72. brigadi za specijalne operacije
  Foto: Ministarstvo odbrane RS

  U pratnji komandanta brigade brigadnog generala Miroslava Talijana, obišao je radove na izgradnji novog poligona za obuku i ostvario neposredan uvid u realizaciju obuke i drugih aktivnosti od ključnog značaja za borbenu gotovost jedinice.

  Novi, višenamenski poligon sa čijom se izgradnjom nedavno započelo će, uz postojeće kapacitete ovog vojnog kompleksa, pripadnicima jedinice pružiti najbolje moguće uslove za obuku i usavršavanje, kako bi u svakom trenutku bili spremni da izvrše najteže misije i zadatke koji im mogu biti dodeljeni.

  U pratnji načelnika Generalštaba tokom obilaska 72. brigade za specijalne operacije bio je načelnik Uprave za obaveštajno-izviđačke poslove (J-2) brigadni general Dragan Arsenijević.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  Meštani Bavaništa protiv prodaje šume na obodu sela

  Meštani Bavaništa protive se prodaji šume na 42 hektara, koja se nalazi na obodu njihovog sela, jer strahuju da bi novi vlasnik mogao da je poseče, pa bi oni ostali bez korisne zaštite od vetra, […]