• PANČEVO: Trend crtanja srca i raznog žvrljanja maturskih panoa na Gradskoj upravi uzeo maha

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Kao i svakog maja na prozorima Gradske uprave osvanuli su panoi sa maturantima. I to već više godina unazad ne samo sa tek svršenim sredjnjoškolcima, već i sa malim maturantima iz gradskih osnovnih škola, kojima ovo predstavlja verovatno prvi i jedan od svečanjih činova u životu.

  Samim tim to izaziva veliku pažnju ne samo tinejdžera koji su tamo istaknuti, već i njihovih drugara, roditelja, poznanika, slučajnih prolaznika…

  A među svima njima nalaze se i obožavatelji nekih od nasmejanih lica sa svečanih fotografija, koji su ih počastili srcima i raznim drugim „umotvorinama” nacrtanih markerom.

  Međutim, taj relativno „moderan trend“ ne odnosi se samo na one omiljene učenike (i profesore) nego i na one koji baš ne spadaju u tu privilegovanu grupu.

  Tako ima i „hejterski” nastrojenih natpisa i crteža preko, prema nečijem mišljenju, antipatičnih likova.

  Nažalost, vremenom sve to preti da se pretvori u jednu veliku brljotinu…

   

  Kao i svakog maja na prozorima Gradske uprave osvanuli su panoi sa maturantima. I to već više godina unazad ne samo sa tek svršenim sredjnjoškolcima, već i sa malim maturanitma iz gradskih osnovnih škola, kojima ovo predstavlja prvi i jedan od svečanjih činova u životu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  PANČEVO: BUDI buvljak u subotu

  U subotu, 18. maja, ispred Kulturnog centra, od 10 sati, održaće se BUDI buvljak, a posetioce očekuje trampa, prodaja, cenkanje, pregovaranje, a pre svega […]