• PANČEVO: U muzeju održan kviz Panznanje. Pobedila ekipa „Matedo“

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  U petak, 22. oktobra, u Narodnom muzeju u Pančevu održan je kviz „Panznanje“.

  Srednjoškolci iz Pančeva takmičili su se u poznavanju pančevačke kulture i prošlosti. Prvo mesto osvojila je ekipa „Matedo“ koju čine Teodora Đorđević, Dobrica Banković i Majda Starčev. Drugo mesto osvojila je ekipa „Vajfert“, a treće mesto ekipa „Isidora Sekulić“.

  Najboljoj ekipi su uručene knjige, a tri najbolje ekipe dobile su nagradno putovanje u Vršac. Svim učesnicima uručene su zahvalnice.

  Kviz „Panznanje“ organizuje MC „Karika, umetnost, nauka“, RCT „Mihajlo Pupin“, Gradska biblioteka Pančevo i Narodni muzej Pančevo. Projekat su realizovali Nikola Koneski i Vanja Jekić, mentori i predavači u RCT „Mihajlo Pupin“, a kviz su vodile Sara Jerković, Tamara Kosijer i Kristina Kojić, master istoričarke.

   

  – Generalno sam zadovoljan s obzirom na to da je ovo prvi kviz. Mislim da će kviz dati prave rezultate u narednim godinama jer će učenici moći bolje da se pripreme sad kad znaju kako kviz izgleda, rekao nam je Nikola Koneski.

   

   

   

  U petak, 22. oktobra, u Narodnom muzeju u Pančevu održan je kviz „Panznanje“.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  VRŠAC: Sajam zapošljavanja 17. aprila

  Filijala Vršac Nacionalne službe za zapošljavanje organizuje Sajam zapošljavanja 17. aprila, od 10 do 12 časova, u Kongresnoj sali Hotela „Srbija“, Svetosavki trg br. […]