• PANČEVO: U petak Bazar zdravlja

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Dom zdravlja obaveštava da će se u petak, 12. maja povodom obeležavanja Međunarodnog dana sestrinstva održati Bazar zdravlja u Narodnoj bašti, kod kruga u vremenu od 8 do 12 časova.

  Dom zdravlja Pančevo u saradnji sa Opštom bolnicom Pančevo, Zavodom za javno zdravlje Pančevo, Opštinskim savezom zdravstvenih radnika Pančeva i Medicinskom školom „Stevica Jovanović“ organizuje akciju preventivnih pregleda, gde će građani imati priliku da provere svoje zdravlje, izmere krvni pritisak, šećer u krvi, odrede indeks telesne mase, utvrde faktore rizika i dobiju savete o zdravim stilovima života.

  U slučaju loših vremenskih prilika, Bazar će se održati na platou Doma zdravlja (ulica Miloša Obrenovića 2).

  Dom zdravlja obaveštava da će se u petak, 12. maja povodom obeležavanja Međunarodnog dana sestrinstva održati Bazar zdravlja u Narodnoj bašti, kod kruga u vremenu od 8 do 12 časova.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  PANČEVO: Sindikat Sloga protiv direktora Pantransporta – Ko je u pravu?

  Udruženi sindikati Srbije Sloga su putem saopštenja koje je našoj redakciji dostavljeno 3. decembra, naveli da su podneli zvaničan predlog za krivično gonjenje Voje Savičića, direktora Pantransport d.o.o. Pančevo, a da je predlog upućen Osnovnom javnom tužilaštvu u Pančevu zbog, kako kažu, sumnje na ozbiljno kršenje prava radnika na sindikalno udruživanje i delovanje.

  PANČEVO: Zašto je važno ukloniti opalo lišće

  Sezona skupljanja opalog lišća ove godine je kasno počela, zbog produženog lepog vremena, koje smo imali u novembru. Ekipe gradskog „Zelenila“ u Pančevu, svakodnevno su na terenu, a građanima koji ga sami skupljaju poručuje se da je paljenje zabranjeno.

  Uspešan nastup predstavnika južnog Banata na sajmu Etno hrane i pića

  U periodu od 30. Novembra do 03. decembra 2023. godine održan je „17. sajam Etno hrane i pića 2023.”, pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Grada Beograda. Proizvođači su se predstavili uz podršku Privredne komore Srbije, sa svim svojim reginalnim komorama i uz pomoć Zadružnog saveza Srbije. Region Južnog Banata učestvovao je četrnaesti put u organizaciji PKS- Regionalne privredne komore Južnobanatskog upravnog okruga i uz podršku Regionalne razvojne agencije Južni Banat.