• PANČEVO: U petak i subotu ugostiteljski objekti mogu da rade duže

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Ugostiteljskim objektima koji posluju na teritoriji grada Pančeva je, na osnovu Zaključka gradonačelnika grada Pančeva, odobreno produženje radnog vremena, a  povodom manifestacije ’’Internacionalni karneval Pančevo 2018’’, tako da u petak i subotu, 21. i 22. juna ugostiteljski objekti mogu da rade do 3 sata narednog dana.

  Ugostiteljskim objektima koji posluju na teritoriji grada Pančeva je, na osnovu Zaključka gradonačelnika grada Pančeva, odobreno produženje radnog vremena, a  povodom manifestacije ’’Internacionalni karneval Pančevo 2018’’, tako da u petak i subotu, 21. i 22. juna ugostiteljski objekti mogu da rade do 3 sata narednog dana.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  PANČEVO: Zašto je važno ukloniti opalo lišće

  Sezona skupljanja opalog lišća ove godine je kasno počela, zbog produženog lepog vremena, koje smo imali u novembru. Ekipe gradskog „Zelenila“ u Pančevu, svakodnevno su na terenu, a građanima koji ga sami skupljaju poručuje se da je paljenje zabranjeno.

  Uspešan nastup predstavnika južnog Banata na sajmu Etno hrane i pića

  U periodu od 30. Novembra do 03. decembra 2023. godine održan je „17. sajam Etno hrane i pića 2023.”, pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Grada Beograda. Proizvođači su se predstavili uz podršku Privredne komore Srbije, sa svim svojim reginalnim komorama i uz pomoć Zadružnog saveza Srbije. Region Južnog Banata učestvovao je četrnaesti put u organizaciji PKS- Regionalne privredne komore Južnobanatskog upravnog okruga i uz podršku Regionalne razvojne agencije Južni Banat.