• PANČEVO: Uklonjen „ležeći policajac“ koji je ove godine postavljen u staroj Kozaračkoj na Misi

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Ovog proleća je postavljen, a danas uklonjen „ležeći policajac“ u staroj Kozaračkoj na Misi.

  Kako su nam rekli iz gradskog Odeljenja za saobraćaj, to je učinjeno po njihovom nalogu. Stanari koji stanuju u okolini su pisali peticiju i žalili se da im kuće pucaju zbog ovog prinudnog usporivača brzine.

  Ipak, ne slažu se svi stanovnici tog kraja sa ovom odlukom, pa smo tako na društvenim mrežama mogli da pročitamo i izraze nezadovoljstva.

  – Ulica stara Kozaračka. Deset godina od asfaltiranja ulice postoji problem sa prebrzom vožnjom. Samo u mom dvorištu od kad znam sebe uletelo je bar sedam, osam pijanih vozača. I ne samo kod mene, uletali su i komšijama.Udarali su bicikliste,obarali bandere. U poslednjem slučaju je čovek uleteo komšiji u dvorište i prevrnuo se na krov! Pukom srećom još niko nije izgubio glavu! Konačno, ove godine su postavili dva ležeća policajca na mestima gde i treba da budu, međutim, očigledno intervencijom pojedinca jutros je jedan uklonjen i to sa krivine i mesta gde je bilo najneophodnije preduzeti nešto da neko ne nastrada. Policajce su dobile i neke ulice koji nisu ni upola prometne od Kozaračke, napisao je naš sugrađanin koji nam se zbog ovog problema i obratio.

   

  Ovog proleća je postavljen, a danas uklonjen ležeći policajac u staroj Kozaračkoj na Misi.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  Mladi Pančevci sa psihologom na ti

  Tinejdžeri se bore sa motivacijom, ocenama, roditeljima, kontrolom impulsa i dominantno slikom o sebi i samopouzdanjem, nešto starije muče depresivnost i anksioznost, pa i ozbiljniji psihotični poremećaji.

  PANČEVO: Za požare u zimskom periodu odgovoran ljudski faktor

  Zbog neočišćenih dimnjaka, raznih grejnih tela koja opterećuju eletroinstalacije, pa i novogodišnje rasvete sumnjivog kvaliteta, u zimskom periodu povećana je opasnost od požara u stambenim objektima. Kada do njega dođe, građanima ne preti opasnost samo od otvorenog plamena, već i od dima. Pojačan oprez je neophodan jer je i dalje najčešći krivac ljudski faktor.

  U Pančevu ne opada potražnja za stanovima

  Prema podacima Republičkog zavoda za statistiku građevinska industrija koja je duže vreme beležila rast u trećem kvartalu ove godine počela je da usporava razvoj i zabeležen je manji broj izdatih građevinskih dozvola. Jedino se u južnom Banatu i dalje gradi kao i prethodnih godina,a zahvaljujući novih tehnologijama građevinska sezona se ne prekida ni tokom zime.

  Renoviranje SBPB Kovin pri kraju

  U cilju poboljšanja uslova za boravak i lečenje pacijenata i rad stručnog osoblja, renoviranje i adaptiranje objekata u SBPB „Kovin“, odvija se planiranom dinamikom.