• Pančevo: Za šest ustanova više od 60 miliona – Gerontološkom više od pola

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Pročitajte tekst na mađarskom jeziku.

  Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Republike Srbije objavila je da će sa više od 60 miliona dinara finansirati ulaganja u šest pančevačkih ustanova. 

  – Polovinom godine raspisan je konkurs. Nije reč o sufinansiranju, nego o radovima koje će finansirati Republika. Za naših šest projekata izdvojeno je više nego za Novi Sad, a Pančevo je vojvođanska sredina koja je najviše dobila, ističe član gradskog veća Milenko Čučković.

  Za zamenu podova u 40 soba, krečenje i gletovanje 82 sobe, sređivanje krova i oluka, kao i izolaciju fasade Gerontološki centar u Pančevu dobio je na ovom konkursu 34,7 miliona dinara. Dom „Srce“ u Jabuci za energetsku sanaciju zgrade paviljona i stare upravne zgrade, kao i za zamenu krovnog pokrivača na jednoj od kuća dobio je 7,3 miliona dinara. Za različite vrste radova na ambulanti u Dolovu dobijeno je 7,1 milion dinara. Dom „Spomenak“ za adaptaciju prostora dobio je 6,4 miliona dok je dom slepih „Zbrinjavanje” za rekonstrukciju krovnog pokrivača na dva objekta dobio 5,8 miliona dinara. Šesti dobitnik po ovom konkursu je Tehnička škola „23. maj”, i to za zamenu 40 prozora – 2,8 miliona dinara.

  – Užurbano se radi na kompletiranju tehničke dokumentacije koju je Kancelariji za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Republike Srbije neophodno dostaviti do 31. decembra. Nadamo se da će realizacija ovih ulaganja početi već na proleće, zaključio je Milenko Čučković.

   

  Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Republike Srbije objavila je da će sa više od 60 miliona dinara finansirati ulaganja u šest pančevačkih ustanova. 

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]