• PANČEVO: „Zdrava škola” dobila i trećeg finalistu takmičenja

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Danas je održano i poslednje polufinalno međuškolsko takmičenje „Zdrava škola” gde su svoje znanje o zdravlju nadmetali učenici OŠ „ Đura Jakšić” , učenici OŠ „Sveti Sava” , OŠ „Branko Radičević” i OŠ „Isidora Sekulić“ iz Pančeva.

  Ovog puta pobedu je izdejstvovala ekipa iz OŠ „Sveti Sava” i plasirala se kao treći finalisti kviza „Zdrava škola“.

  – Sada imamo tri ekipe finalista koji će svoje znanje o zdravlju izmeriti u finalu u sredu 24. maja 2023. god. u 12 sati u jednoj od škola koju pohađaju naši finalisti, koju ćemo naknadno odrediti, navodi Dom zdravlja.

   

  Danas je održano i poslednje polufinalno međuškolsko takmičenje „Zdrava škola” gde su svoje znanje o zdravlju nadmetali učenici OŠ „ Đura Jakšić” , učenici OŠ „Sveti Sava” , OŠ „Branko Radičević” i OŠ „Isidora Sekulić“ iz Pančeva.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  PANČEVO: Sindikat Sloga protiv direktora Pantransporta – Ko je u pravu?

  Udruženi sindikati Srbije Sloga su putem saopštenja koje je našoj redakciji dostavljeno 3. decembra, naveli da su podneli zvaničan predlog za krivično gonjenje Voje Savičića, direktora Pantransport d.o.o. Pančevo, a da je predlog upućen Osnovnom javnom tužilaštvu u Pančevu zbog, kako kažu, sumnje na ozbiljno kršenje prava radnika na sindikalno udruživanje i delovanje.

  PANČEVO: Zašto je važno ukloniti opalo lišće

  Sezona skupljanja opalog lišća ove godine je kasno počela, zbog produženog lepog vremena, koje smo imali u novembru. Ekipe gradskog „Zelenila“ u Pančevu, svakodnevno su na terenu, a građanima koji ga sami skupljaju poručuje se da je paljenje zabranjeno.

  Uspešan nastup predstavnika južnog Banata na sajmu Etno hrane i pića

  U periodu od 30. Novembra do 03. decembra 2023. godine održan je „17. sajam Etno hrane i pića 2023.”, pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Grada Beograda. Proizvođači su se predstavili uz podršku Privredne komore Srbije, sa svim svojim reginalnim komorama i uz pomoć Zadružnog saveza Srbije. Region Južnog Banata učestvovao je četrnaesti put u organizaciji PKS- Regionalne privredne komore Južnobanatskog upravnog okruga i uz podršku Regionalne razvojne agencije Južni Banat.