• Tribina o bezbednosti mladih

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Tribina pod nazivom „Bezbednost dece i mladih u radu s mladima – uvođenje standarda” biće organizovana u ponedeljak, 12. januara, u Maloj sali Gradske uprave Pančevo. Cilj tribine je uvođenje standarda u radu organizacija mladih i za mlade, kako bi se teme zlostavljanja, zanemarivanja i uopšte bezbednosti mladih tretirale na pravi način i adekvatno se reagovalo na njih, najavili su iz Doma omladine Pančevo.
  Na tribini će zaposlenima u Domu omladine i saradnicima koji su prošli obuku „Bezbednost dece i mladih u radu s mladima” biće dodeljeni sertifikati.

  https://www.facebook.com/events/1571493106422980/?ref_dashboard_filter=upcoming
  V.J.P.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  Uspešan nastup predstavnika južnog Banata na sajmu Etno hrane i pića

  U periodu od 30. Novembra do 03. decembra 2023. godine održan je „17. sajam Etno hrane i pića 2023.”, pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Grada Beograda. Proizvođači su se predstavili uz podršku Privredne komore Srbije, sa svim svojim reginalnim komorama i uz pomoć Zadružnog saveza Srbije. Region Južnog Banata učestvovao je četrnaesti put u organizaciji PKS- Regionalne privredne komore Južnobanatskog upravnog okruga i uz podršku Regionalne razvojne agencije Južni Banat.