• U Južnobanatskom okrugu 62 novozaražena. Pregled po mestima

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Prema poslednjim podacima Zavoda za javno zdravlje Pančevo u Južnobanatskom okrugu registrovana su 62 nova slučaja koronavirusa, od 143 testirana uzorka.

  U Pančevu 32, Vršcu i Alibunaru po šest, Kovačici i Kovinu po četiri.

  U Beloj Crkvi osam, Opovu dva, dok u Plandištu nema novih slučajeva.

  Prema poslednjim podacima Zavoda za javno zdravlje Pančevo u Južnobanatskom okrugu registrovana su 62 nova slučaja koronavirusa, od 143 testirana uzorka.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  Mladi Pančevci sa psihologom na ti

  Tinejdžeri se bore sa motivacijom, ocenama, roditeljima, kontrolom impulsa i dominantno slikom o sebi i samopouzdanjem, nešto starije muče depresivnost i anksioznost, pa i ozbiljniji psihotični poremećaji.

  PANČEVO: Za požare u zimskom periodu odgovoran ljudski faktor

  Zbog neočišćenih dimnjaka, raznih grejnih tela koja opterećuju eletroinstalacije, pa i novogodišnje rasvete sumnjivog kvaliteta, u zimskom periodu povećana je opasnost od požara u stambenim objektima. Kada do njega dođe, građanima ne preti opasnost samo od otvorenog plamena, već i od dima. Pojačan oprez je neophodan jer je i dalje najčešći krivac ljudski faktor.

  U Pančevu ne opada potražnja za stanovima

  Prema podacima Republičkog zavoda za statistiku građevinska industrija koja je duže vreme beležila rast u trećem kvartalu ove godine počela je da usporava razvoj i zabeležen je manji broj izdatih građevinskih dozvola. Jedino se u južnom Banatu i dalje gradi kao i prethodnih godina,a zahvaljujući novih tehnologijama građevinska sezona se ne prekida ni tokom zime.

  Renoviranje SBPB Kovin pri kraju

  U cilju poboljšanja uslova za boravak i lečenje pacijenata i rad stručnog osoblja, renoviranje i adaptiranje objekata u SBPB „Kovin“, odvija se planiranom dinamikom.