• U Južnom Banatu još 52 novozaražena koronavirusom. Pregled po mestima

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Prema podacima Zavoda za javno zdravlje Pančevo u Južnom Banatu su u poslednja 24 sata registrovana 52 slučaja koronavirusa.

  Pančevo je imalo 18, dok je Vršac prijavio 16 slučajeva zaraze, navodi se u saopštenju Zavoda. Ostale opštine su prijavile jednocifren broj zaraženih.

  U Beloj Crkvi je registrovano šest obolelih u poslednja 24 sata.

  Slede Kovin sa četiri novozaražena i Alibunar sa tri.

  Opštine Kovačica i Plandište su prijavile po dva kovid pozitivna slučaja.

  U Opovu je kod jednog stanovnika laboratorijski potvrđeno prisustvo virusa.

   

  Prema podacima Zavoda za javno zdravlje Pančevo u Južnom Banatu su u poslednja 24 sata registrovana 52 slučaja koronavirusa.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  Mladi Pančevci sa psihologom na ti

  Tinejdžeri se bore sa motivacijom, ocenama, roditeljima, kontrolom impulsa i dominantno slikom o sebi i samopouzdanjem, nešto starije muče depresivnost i anksioznost, pa i ozbiljniji psihotični poremećaji.

  PANČEVO: Za požare u zimskom periodu odgovoran ljudski faktor

  Zbog neočišćenih dimnjaka, raznih grejnih tela koja opterećuju eletroinstalacije, pa i novogodišnje rasvete sumnjivog kvaliteta, u zimskom periodu povećana je opasnost od požara u stambenim objektima. Kada do njega dođe, građanima ne preti opasnost samo od otvorenog plamena, već i od dima. Pojačan oprez je neophodan jer je i dalje najčešći krivac ljudski faktor.

  U Pančevu ne opada potražnja za stanovima

  Prema podacima Republičkog zavoda za statistiku građevinska industrija koja je duže vreme beležila rast u trećem kvartalu ove godine počela je da usporava razvoj i zabeležen je manji broj izdatih građevinskih dozvola. Jedino se u južnom Banatu i dalje gradi kao i prethodnih godina,a zahvaljujući novih tehnologijama građevinska sezona se ne prekida ni tokom zime.

  Renoviranje SBPB Kovin pri kraju

  U cilju poboljšanja uslova za boravak i lečenje pacijenata i rad stručnog osoblja, renoviranje i adaptiranje objekata u SBPB „Kovin“, odvija se planiranom dinamikom.