• U pančevačkoj kovid bolnici 80 pacijenata

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Broj obolelih od virusa korona koji se leče u Opštoj bolnici u Pančevu je 80, jedan manje nego u subotu, dok je u Banji „Junaković“ u Apatinu trenutno 26 pacijenata, što je isti broj kao i u subotu.

  U Kliničkom centru Vojvodine trenutno se leči 21 osoba obolela od virusa korona, a dvoje njih je na respiratorima. To je šestoro manje obolelih koji se leče u ovoj zdravstvenoj ustanovi u odnosu na poslednje podatke od subote.
   
  Na Novosadskom sajmu nalazi se 36 lakše obolelih od virusa korona, sedmoro manje nego u subotu.
   
  U Dečijoj bolnici nalazi se troje mališana obolelih od virusa korona, što je isti broj dece kao i u subotu.
   
  Trebalo bi da pančevačka bolnica uskoro izađe iz kovid sistema. O tome više pročitajte ovde.

  Broj obolelih od virusa korona koji se leče u Opštoj bolnici u Pančevu je 80, jedan manje nego u subotu, dok je u Banji „Junaković“ u Apatinu trenutno 26 pacijenata, što je isti broj kao i u subotu.

   
   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  Mladi Pančevci sa psihologom na ti

  Tinejdžeri se bore sa motivacijom, ocenama, roditeljima, kontrolom impulsa i dominantno slikom o sebi i samopouzdanjem, nešto starije muče depresivnost i anksioznost, pa i ozbiljniji psihotični poremećaji.

  PANČEVO: Za požare u zimskom periodu odgovoran ljudski faktor

  Zbog neočišćenih dimnjaka, raznih grejnih tela koja opterećuju eletroinstalacije, pa i novogodišnje rasvete sumnjivog kvaliteta, u zimskom periodu povećana je opasnost od požara u stambenim objektima. Kada do njega dođe, građanima ne preti opasnost samo od otvorenog plamena, već i od dima. Pojačan oprez je neophodan jer je i dalje najčešći krivac ljudski faktor.

  U Pančevu ne opada potražnja za stanovima

  Prema podacima Republičkog zavoda za statistiku građevinska industrija koja je duže vreme beležila rast u trećem kvartalu ove godine počela je da usporava razvoj i zabeležen je manji broj izdatih građevinskih dozvola. Jedino se u južnom Banatu i dalje gradi kao i prethodnih godina,a zahvaljujući novih tehnologijama građevinska sezona se ne prekida ni tokom zime.

  Renoviranje SBPB Kovin pri kraju

  U cilju poboljšanja uslova za boravak i lečenje pacijenata i rad stručnog osoblja, renoviranje i adaptiranje objekata u SBPB „Kovin“, odvija se planiranom dinamikom.