• U toku noći zatvoren put Pančevo – Beograd

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  PANČEVO – JP „Putevi Srbije“ obaveštava sve učesnike u saobraćaju da će danas, 16.04. i sutra, 17.04.2016.g. u vremenskom periodu od 00.00 do 06.00 časova na državnom putu I B reda broj 47, na deonici od Bogoslovije do raskrsnice kod Štamparije „Politika“ doći do izmene režima saobraćaja, zbog izgradnje i rekonstrukcije pruge Beograd-Pančevo.

  Tokom izvođenja radova, saobraćaj će biti obustavljen u smeru Pančevo-Beograd, u delu Poljoprivredna škola – Pančevački most. Saobraćaj će se u smeru Beograd-Pančevo, Beograd-Zrenjanin i Zrenjanin-Beograd odvijati normalno, dok će u smeru Pančevo-Beograd saobraćaj biti preusmeravan prema vertikalnoj i horizontalnoj signalizaciji. Radovi će se biti obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom. 

  Iz ovog Javnog preduzeća apeluju na sve učesnike u saobraćaju da obrate pažnju na postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju i povedu računa o bezbednosti radnika koji izvode radove.

  PANČEVO – JP „Putevi Srbije“ obaveštava učesnike saobraćaja da će danas, 16.04. i sutra, 17.04.2016.g. u vremenskom periodu od 00.00 do 06.00 časova na državnom putu I B reda broj 47, na deonici od Bogoslovije do raskrsnice kod Štamparije „Politika“ doći do izmene režima saobraćaja, zbog izgradnje i rekonstrukcije pruge Beograd-Pančevo.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo