• Tekuća bužetska rezerva: Od plata apotekara do godišnjih odmora funkcionera

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  PANČEVO, 21. jul – Za pola godine iz Tekuće budžetske rezerve grada Pančeva potrošeno je nešto više od 33 miliona dinara. Najveći korisnik bila je Apoteka Pančevo, kojoj je kroz četiri odluke prebačeno gotovo 20 miliona dinara. Isplaćene su tri neto zarade zaposlenima, kao i zarade po sudskim izvršnim odlukama, a kupljene su mesečne karte za prevoz zaposlenih.

  Javni gradski prevoznik ATP za nabavku goriva u prvoj polovini godine iz Tekuće budžetske rezerve dobio je 8 miliona dinara. A značajan novac, 1,5 miliona dinara, izdvojen je i za Nastavak rekonstrukcije vodovodne mreže u Glogonju.

  Korisnici sredstava Tekuće budžetske rezerve postali su i bivši gradski funkcioneri. Bivši zamenik gradonačelnika Saša Levnajić, i bivši članovi Gradskog veća Dragan Grujičić, Miodrag Radojković, Jelena Batinić i Suzana Jovanović korisnici su tekuće budžetske rezerve kroz naknade za neiskorišćeni godišnji odmor. Za ovu namenu opredeljeno je ukupno više od 400.000 dinara.

   

   

  V.Đoković 

  PANČEVO, 21. jul – Za pola godine iz Tekuće budžetske rezerve grada Pančeva potrošeno je nešto više od 33 miliona dinara. 

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija

  Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone na Dunavcu

  Ministarstvo turizma i omladine Republike Srbije dodelilo je Opštini Kovin 10.000.000 dinara za realizaciju projekta „Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte“, a po Konkursu […]

  VRŠAC: Sajam zapošljavanja 17. aprila

  Filijala Vršac Nacionalne službe za zapošljavanje organizuje Sajam zapošljavanja 17. aprila, od 10 do 12 časova, u Kongresnoj sali Hotela „Srbija“, Svetosavki trg br. […]