• Istraga protiv trojice Pančevaca zbog ugrožavanja sigurnosti

  Više javno tužilaštvo u Pančevu je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog M.D. (rođen 1996. godine) iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljeno nošenje oružja i municije, neovlašćeno držanje opojnih droga i ugrožavanje sigurnosti kao saizvršilac, a protiv osumnjičenih M.D. (rođen 1996. godine) i M.M. (rođen 2002. godine), obojica iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo ugrožavanje sigurnosti kao saizvršioci.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Istraga protiv trojice Pančevaca zbog ugrožavanja sigurnosti
  Foto: 013info

  – Osumnjičenima se stavlja na teret da su dana 16.11.2023. godine u 18.15 časova u Pančevu, u prolazu kod zgrade „Dunav osiguranja“ u ul. Masarikova bb ugrozili sigurnost oštećenog L.V. (rođen 2003. godine) iz Pančeva pretnjom da će napasti na njegov život, a osumnjičeni M.D. se tereti i da je neovlašćeno nosio pištolj sa pripadajućim okvirom sa sedam metaka, od iznajmljene sobe hotela „Kutko“ u ul. Masarikova br. 3 do zgrade „Dunav osiguranja“, te da je u istoj sobi neovlašćeno držao još šest metaka i 0,71 gram neto mase opojne droge marihuane za sopstvenu upotrebu, saopštava VJT.

  Nakon saslušanja osumnjičenih u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, koji su po nalogu ovog tužilaštva zadržani u trajanju do 48 časova, tužilaštvo je predložilo Višem sudu u Pančevu da se protiv osumnjičenih odredi pritvor u trajanju do 30 dana i to protiv sve trojice zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke, a protiv M.D., kojem se stavlja na teret da je izvršio tri krivična dela, i zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

  Tužilaštvo će u daljem toku istrage ispitati svedoke i obaviti potrebna veštačenja.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika

  PANČEVO: Hapšenje zbog droge

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su jednu osobu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih […]