• Muškarcu iz Pančeva trajno oduzeto oko milion evra

  Okrivljeni P.S. iz Pančeva je priznao izvršenje krivičnog dela neovlašćena upotreba tuđeg poslovnog imena i druge posebne oznake robe ili usluga, pa je presudom Osnovnog suda u Pančevu prihvaćen sporazum o priznanju krivičnog dela zaključenog između P.S. i javnog tužioca OJT iz Pančeva i osuđen je na kaznu zatvora od šest meseci u prostorijama u kojima stanuje.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Muškarcu iz Pančeva trajno oduzeto oko milion evra
  Foto: 013info

  Prilikom pretresa stana okrivljenog 23.03.2022. godine u njegovoj kući je pronađeno blizu milion evra u gotovini, povodom čega je vođena finansijska istraga iz koje nije moglo da se utvrdi poreklo novca jer je pronađeni iznos bio u očiglednoj nesrazmeri sa njegovim prihodima, pa su rezultati istrage pokazali da je ovaj novac proistekao iz krivičnog dela.

  Povodom toga, sud je doneo rešenje kojim je okrivljenom trajno oduzeo novac u vrednosti od oko milion evra, koje rešenje je Apelacioni sud u Beogradu potvrdio.

  Portal 013info pisao je akciji hapšenja 21 lica u Srbiji među kojima je bio i P.S. iz Pančeva, tekst možete videti OVDE.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika

  PANČEVO: Hapšenje zbog droge

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su jednu osobu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih […]