• Pančevac zbog teške krađe osuđen na 4 godine i 7 meseci zatvora

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Osnovni sud u Pančevu doneo je prvostepenu presudu kojom je M. M. osudio na kaznu zatvora u trajanju od četiri godine i sedam meseci, zbog krivičnog dela teška krađa.

  Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je podnelo Osnovnom sudu u Pančevu optužni predlog protiv M.M. iz Pančeva zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa u produženom trajanju kada je u vremenskom periodu od 25.08.2021. godine do 19.12.2021. godine na štetu više oštećenih obijanjem zatvorenog prostora u nameri da sebi pribavi protivpravnu imovinsku korist oduzeo tuđe pokretne stvari, navelo je tužilaštvo.

  Tužilaštvo je od suda tražilo je da se M.M. osudi na kaznu zatvora u trajanju od 4 godine i 7 meseci što je sud i učinio.

  Osnovni sud u Pančevu doneo je prvostepenu presudu kojom je M. M. osudio na kaznu zatvora u trajanju od četiri godine i sedam meseci, zbog krivičnog dela teška krađa.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika

  PU PANČEVO: Uhapšen muškarac iz Alibunara zbog proganjanja

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu – Posebnim odeljenjem za visokotehnološki kriminal, uhapsili su E. E. (1985) iz okoline Alibunara zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio
  krivično delo proganjanje.

  PANČEVO: Istraga protiv dvadesetogodišnjaka zbog droge

  Više javno tužilaštvo u Pančevu je 30. novembra donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog L.V. (rođen 2003. godine) iz Pančeva zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

  PANČEVO: Podignuta optužnica protiv muškarca zbog pokušaja silovanja starice

  Više javno tužilaštvo u Pančevu je 30. novembra Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenog S.K. (rođen 1961. godine) sa poslednjim prebivalištem u Pančevu, zbog postojanja opravdane sumnje da je 2. avgusta 2023. godine oko 15.00 časova u Pančevu, u naselju Strelište, u kući u kojoj je živela oštećena S.A. (rođena 1933. godine), upotrebom sile pokušao da je prinudi na obljubu.

  Istraga protiv trojice Pančevaca zbog ugrožavanja sigurnosti

  Više javno tužilaštvo u Pančevu je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog M.D. (rođen 1996. godine) iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljeno nošenje oružja i municije, neovlašćeno držanje opojnih droga i ugrožavanje sigurnosti kao saizvršilac, a protiv osumnjičenih M.D. (rođen 1996. godine) i M.M. (rođen 2002. godine), obojica iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo ugrožavanje sigurnosti kao saizvršioci.