• PANČEVO: Određen pritvor osumnjičenom za nasilje prema devojci i njenoj majci

  Osnovni sud u Pančevu saopštio je da se osoba muškog pola, M.R., osnovano sumnjiči da je tokom noći 9. oktobra naneo laku i tešku telesnu povredu žrtvama – bivšoj emotivnoj partnerki i njenoj majci, nakon čega je zapalio stan.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  PANČEVO: Određen pritvor osumnjičenom za nasilje prema devojci i njenoj majci
  Foto: 013info

  U saopštenju se dodaje:

  – Povodom ovog događaja, sud je postupao u dva postupka, tako što je štiteći žrtvu nasilja produžio hitnu meru privremene zabrane mogućem da kontaktira žrtvu nasilja i prilazi joj, za još 30 dana, a povodom celokupnog događaja sud je doneo rešenje kojim je okrivljenom M.R. odredio pritvor zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke i oštećene kao i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo na osnovu čl. 211. stav 1 tačka 2 i 3 i koji po tom rešenju može trajati najduže 30 dana računajući od dana lišenja slobode okrivljenog. 

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika

  PU PANČEVO: U martu otkriveno 265 alkoholisanih vozača

  U martu se na području PU Pančevo dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda. Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda, 28 nezgoda je sa povređenim i nastradalim licima. Dve osobe su poginule, četiri su […]