• PANČEVO: Optužnica protiv muškarca zbog droge

  Više javno tužilaštvo u Pančevu je 14. februara Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenog M.S. (rođen 1997. godine) iz Pančeva, zbog postojanja opravdane sumnje da je 20. septembra 2022. godine u Pančevu, u ul. Braće Jovanovića, u kući u kojoj živi, neovlašćeno držao radi prodaje opojnu drogu marihuanu u količini od 702 grama neto mase, koja se nalazila u vakum kesi i 82 kesice, kao i digitalnu vagicu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  PANČEVO: Optužnica protiv muškarca zbog droge
  Foto: 013info

  Okrivljenom se stavlja na teret da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga za koje je propisana kazna zatvora u trajanju od tri do dvanaest godina.

  Tužilaštvo je u optužnici predložilo da Viši sud u Pančevu okrivljenog kazni po zakonu, izreknu mu mere bezbednosti oduzimanje predmeta i obavezno lečenje narkomana kao i da ga obaveže na plaćanje troškova krivičnog postupka.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika

  PU PANČEVO: U martu otkriveno 265 alkoholisanih vozača

  U martu se na području PU Pančevo dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda. Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda, 28 nezgoda je sa povređenim i nastradalim licima. Dve osobe su poginule, četiri su […]