• PANČEVO: Tužilaštvo traži pritvor za Beograđanina koji je uhapšen zbog droge

  Više javno tužilaštvo u Pančevu je 10. aprila donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog N.K. (rođen 2000. godine) iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  PANČEVO: Tužilaštvo traži pritvor za Beograđanina koji je uhapšen zbog droge
  Foto: 013info

  – Osumnjičenom se stavlja na teret da je dana 8.4.2024. godine u 19.30 časova od Beograda do Pančeva radi prodaje neovlašćeno prenosio i držao opojnu drogu marihuanu u količini od kilogram i 892 grama u rancu sa natpisom „Glovo“, tako što ju je preneo električnim biciklom u Pančevo, do ul. Kikindska, ispred kućnog broja 25, u nameri da preda deo te opojne droge drugom licu, ali je u tome sprečen usled prilaska policijskih službenika Policijske uprave u Pančevu koji su mu oduzeli opojnu drogu, saopštava VJT.

  Nakon saslušanja osumnjičenog u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, koji je po nalogu ovog tužilaštva zadržan u trajanju do 48 časova, tužilaštvo je predložilo Višem sudu u Pančevu da se protiv osumnjičenog odredi pritvor u trajanju do 30 dana zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

  Tužilaštvo će u daljem toku istrage ispitati svedoke i obaviti potrebna veštačenja.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika