• PANČEVO: U toku rasvetljavanje i utvrđivanje uzroka nastanka požara u javnoj garaži

  Intervencija vatrogasaca u javnoj garaži na Kotežu 2 uspešno je završena u ponedeljak u popodnevnim satima, a zatim su započele radnje istražnih organa, saznaje 013info.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  PANČEVO: U toku rasvetljavanje i utvrđivanje uzroka nastanka požara u javnoj garaži
  Foto: 013info

  Tim povodom, kontaktirali smo sa Osnovnim javnim tužilaštvom, a potvrđeno nam je da je dežurni javni tužilac izvršio uviđaj.

   – Povodom događaja od 12. maja, kada je u večernjim časovima u javnoj garaži u naselju Kotež 2 izbio požar, dežurni javni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu je u prisustvu policijskih službenika OKP Pančevo i pripadnika sektora za vanredne situacije MUP-a izvršio uviđaj, te je u toku rasvetljavanje i utvrđivanje uzroka nastanka požara kao i visine nastale materijalne štete izazvane požarom, rečeno je za 013info.

  Kako nam je saopšteno, OJT i PU Pančevo preduzimaju sve mere, nadležno tužilaštvo je izdalo sve neophodne naredbe u cilju utvrđivanja relevantnih činjenica kritičnog događaja.

  Podsetimo, veliki požar u javnoj garaži na Kotežu 2 izbio je u nedelju, 12. maja, oko 19:30 sati. Zahvatio je smeće, stari nameštaj, dva automobila…

  Požar ovakvih razmera zahteva složene i temeljne operacije gašenja. Važno je naglasiti da se takvi požari ne mogu momentalno ugasiti, već zahtevaju vreme i pažljivu strategiju kako bi se sprečile dalje posledice i obezbedila sigurnost.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika