• PANČEVO: Uhapšen muškarac zbog pucnjave u teretani na Kotežu 2

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Više javno tužilaštvo u Pančevu oglasilo se povodom pucnjave u teretani na uglu ulica Moše Pijade i Kikindske u naselju Kotež 2.  Iz tužilaštva je saopšteno da je Z. S. iz Pančeva (rođen 1963) tokom fizičkog obračujna ispalio dva hica u pravcu „oštećenog muškog lica“. Nakon lišenja slobode, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo „ubistvo u pokušaju“ i „nedozvoljeno nošenje oružja“, protiv lica Z. S. je po nalogu tužilaštva određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku će biti sproveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Pančevu.

  Tužilaštvo saopštava i da je oštećeni zadobio prostrelne radne u predelu butine i okrznuće u predelu glave. Rane su konstatovane u Opštoj bolnici Pančevo gde mu je pružena lekarska pomoć, nakon čega je pušten na kućno lečenje,

   

  Više javno tužilaštvo u Pančevu oglasilo se povodom pucnjave u teretani na uglu ulica Moše Pijade i Kikindske u naselju Kotež 2.  Iz tužilaštva je saopšteno da je Z. S. iz Pančeva (rođen 1963) tokom fizičkog obračujna ispalio dva hica u pravcu „oštećenog muškog lica“.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika