• PANČEVO: Uhapšen osumnjičeni diler i kupci nakon preprodaje droge

  Više javno tužilaštvo u Pančevu je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog T.K. (rođen 1993. godine) iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i protiv osumnjičenih D.M. (rođen 1982. godine) i M.T. (rođen 1991. godine), obojica iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  PANČEVO: Uhapšen osumnjičeni diler i kupci nakon preprodaje droge
  Foto: Pixabay

  Osumnjičenom T.K. se stavlja na teret da je dana 19.2.2024. godine oko 17.00 časova u Pančevu, na raskrsnici ulica Pelisterska i Pelisterski prosek prodao osumnjičenima D.M. i M.T. opojnu drogu marihuanu u količini od 25 odnosno 10 grama neto mase. Takođe mu se stavlja na teret da je istog dana u 21.30 časova u Pančevu, u kući u kojoj živi, neovlašćeno držao radi prodaje opojnu drogu marihuanu u količini od 167 grama neto mase i opojnu drogu kokain u količini od 28 grama neto mase.

  Osumnjičenima D.M. i M.T. se stavlja na teret da su istog dana oko 17.00 časova u Pančevu, dok su upravljali svojim putničkim vozilima, neovlašćeno držali u manjoj količini za sopstvenu upotrebu opojnu drogu marihuanu koju su prethodno kupili od osumnjičenog T.K.

  Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Pančevu osumnjičeni T.K. je zadržan u trajanju do 48 časova, u kojem roku je sproveden u Tužilaštvo gde je izneo odbranu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika

  PU PANČEVO: U martu otkriveno 265 alkoholisanih vozača

  U martu se na području PU Pančevo dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda. Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda, 28 nezgoda je sa povređenim i nastradalim licima. Dve osobe su poginule, četiri su […]