• VJT PANČEVO: Vozač iz Kusića pijan i bez dozvole pregazio pešaka i pobegao

  Više javno tužilaštvo u Pančevu je dana 5.2.2024. godine donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog N.S. (rođen 1995. godine) iz Kusića zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  VJT PANČEVO: Vozač iz Kusića pijan i bez dozvole pregazio pešaka i pobegao
  Foto: 013info

  Osumnjičenom se stavlja na teret da se dana 3.2.2024. godine u večernjim časovima u Kusiću u ul. Mirka Stankovića, kao učesnik u saobraćaju na putevima nije pridržavao saobraćajnih propisa i time tako ugrozio javni saobraćaj da je doveo u opasnost život i telo ljudi, usled čega je nastupila smrt pešaka M.U. (rođen 1965. godine) iz Kusića. Postoje osnovi sumnje da je bez posedovanja vozačke dozvole i pod dejstvom alkohola upravljao neregistrovanim putničkim vozilom brzinom koju nije prilagodio noćnim uslovima vožnje u naseljenom mestu, te da je na kolovozu udario oštećenog pešaka, usled čega je oštećeni zadobio povrede od kojih je preminuo. Osumnjičeni se tereti i da je napustio mesto saobraćajne nezgode i ostavio bez pomoći oštećenog koji je bio u neposrednoj opasnosti za život.

  Nakon saslušanja osumnjičenog u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, koji je po nalogu ovog tužilaštva zadržan u trajanju do 48 časova, tužilaštvo je predložilo Višem sudu u Pančevu da se protiv osumnjičenog odredi pritvor u trajanju do 30 dana zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

  Tužilaštvo će u daljem toku istrage ispitati svedoke i obaviti potrebna veštačenja.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika

  PANČEVO: Hapšenje zbog droge

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su jednu osobu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih […]

  PANČEVO: Optužnica protiv muškarca zbog droge

  Više javno tužilaštvo u Pančevu je 14. februara Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenog M.S. (rođen 1997. godine) iz Pančeva, zbog postojanja opravdane sumnje da je 20. […]