• Policija zaplenila 400 kilograma duvana i 150 boksova cigareta

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  PANČEVO – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu zaplenili su veću količinu duvana i duvanskih proizvoda.

  U nastavku akcije na suzbijanju prometa robe bez akciznih markica i porekla, na više lokacija na području Policijske uprave Pančevo, prilikom pretresa objekata i vozila pronađeno je i oduzeto preko 400 kilograma rezanog duvana, 150 boksova cigareta bez akciznih markica i jedno putničko vozilo.

  Zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo i nedozvoljen promet akciznih proizvoda, protiv četiri lica biće podnete krivične prijave nadležnom tužilaštvu u Pančevu i Smederevu.

   

   

  PANČEVO – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu zaplenili su veću količinu duvana i duvanskih proizvoda.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika

  PU PANČEVO: Uhapšen muškarac iz Alibunara zbog proganjanja

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu – Posebnim odeljenjem za visokotehnološki kriminal, uhapsili su E. E. (1985) iz okoline Alibunara zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio
  krivično delo proganjanje.

  PANČEVO: Istraga protiv dvadesetogodišnjaka zbog droge

  Više javno tužilaštvo u Pančevu je 30. novembra donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog L.V. (rođen 2003. godine) iz Pančeva zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

  PANČEVO: Podignuta optužnica protiv muškarca zbog pokušaja silovanja starice

  Više javno tužilaštvo u Pančevu je 30. novembra Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenog S.K. (rođen 1961. godine) sa poslednjim prebivalištem u Pančevu, zbog postojanja opravdane sumnje da je 2. avgusta 2023. godine oko 15.00 časova u Pančevu, u naselju Strelište, u kući u kojoj je živela oštećena S.A. (rođena 1933. godine), upotrebom sile pokušao da je prinudi na obljubu.

  Istraga protiv trojice Pančevaca zbog ugrožavanja sigurnosti

  Više javno tužilaštvo u Pančevu je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog M.D. (rođen 1996. godine) iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljeno nošenje oružja i municije, neovlašćeno držanje opojnih droga i ugrožavanje sigurnosti kao saizvršilac, a protiv osumnjičenih M.D. (rođen 1996. godine) i M.M. (rođen 2002. godine), obojica iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo ugrožavanje sigurnosti kao saizvršioci.