• Pritvor osumnjičenom za silovanje devojke u Alibunaru

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Na predlog Višeg javnog tužilaštva u Pančevu, sud je odredio pritvor muškarcu iz Alibunara, zbog sumnje da je silovao 26-godišnju devojku.

  Pritvor je D. M. (41) odredio sudija za prethodni postupak Višeg suda u Pančevu zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoka kao i osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

  Osumnjičenom se stavlja na teret da je 12. avgusta oko 10 časova u Alibunaru, upotrebom sile i pretnje prinudio oštećenu (26) na obljubu, u kući u kojoj ona živi.

  Saslušan je u tužilaštvu nakon čega je predložen pritvor.

  Na predlog Višeg javnog tužilaštva u Pančevu, sud je odredio pritvor muškarcu iz Alibunara, zbog sumnje da je silovao 26-godišnju devojku.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika

  Muškarcu iz Pančeva trajno oduzeto oko milion evra

  Okrivljeni P.S. iz Pančeva je priznao izvršenje krivičnog dela neovlašćena upotreba tuđeg poslovnog imena i druge posebne oznake robe ili usluga, pa je presudom Osnovnog suda u Pančevu prihvaćen sporazum o priznanju krivičnog dela zaključenog između P.S. i javnog tužioca OJT iz Pančeva i osuđen je na kaznu zatvora od šest meseci u prostorijama u kojima stanuje.

  PU Pančevo: Hapšenje i krivične prijave zbog držanja veće količine oružja

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u tri odvojene akcije, zaplenili su veću količinu oružja i uhapsili jednu osobu, dok će protiv dve biti podnete krivične prijave, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

  PU PANČEVO: Uhapšen muškarac iz Alibunara zbog proganjanja

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu – Posebnim odeljenjem za visokotehnološki kriminal, uhapsili su E. E. (1985) iz okoline Alibunara zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio
  krivično delo proganjanje.

  PANČEVO: Istraga protiv dvadesetogodišnjaka zbog droge

  Više javno tužilaštvo u Pančevu je 30. novembra donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog L.V. (rođen 2003. godine) iz Pančeva zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

  PANČEVO: Podignuta optužnica protiv muškarca zbog pokušaja silovanja starice

  Više javno tužilaštvo u Pančevu je 30. novembra Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenog S.K. (rođen 1961. godine) sa poslednjim prebivalištem u Pančevu, zbog postojanja opravdane sumnje da je 2. avgusta 2023. godine oko 15.00 časova u Pančevu, u naselju Strelište, u kući u kojoj je živela oštećena S.A. (rođena 1933. godine), upotrebom sile pokušao da je prinudi na obljubu.