• PU PANČEVO: U pet odvojenih akcija zaplenjene različite vrste narkotika – uhapšene dve osobe

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u pet odvojenih akcija, na teritoriji Pančeva, Beograda, Smedereva, Vršca i Kovina, zaplenili su različite vrste narkotika i uhapsili dve osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, dok će protiv trojice muškaraca biti podnete krivične prijave u redovnom postupku.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  PU PANČEVO: U pet odvojenih akcija zaplenjene različite vrste narkotika – uhapšene dve osobe
  Foto: PU Pančevo

  Policija je na parceli u okolini Smedereva uhapsila A. S. (1986) na kojoj je, kako se sumnja, gajio kanabis i zaplenila 130 stabljika ove biljke visine od 1,5 do 2,5 metra, dok je pretresom njegovog stana u okolini Beograda pronađeno više od dva litra tečnog amfetamina, oko 0,4 litra amfetaminiskog ulja, 600 grama marihuane i manja količina kofeina. 

  U drugoj akciji, u okolini Vršca, policija je u dvorištu osumnjičenog B. B. (1978) pronašla zasad sa 23 stabljike kanabisa visine oko dva metra. 

  A. S. i B. B. određeno je zadržavanje do 48 sati i oni su, uz krivične prijave, privedeni nadležnim tužilaštvima.

  Takođe, u stanu tridesetosmogodišnjeg muškarca u okolini Kovina, pronađeno je šest stabljika kanabisa, manja količina marihuane i pištolj, pa je protiv njega podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćeno držanje opojnih droga, neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

  Policija je u stanu četrdesettrogodišnjeg muškarca u Vršcu zaplenila oko kilogram psihoaktivnih pečuraka u fazi sušenja, 385 grama osušenih pečuraka, kao i više komada ovih pečuraka u fazi uzgajanja, i manja količinu marihuane. 

  Pregledom automobila kojim je u Pančevu upravljao dvadesetogodišnji muškarac zaplenjeno je više od kilogram marihuane

  Protiv četrdesettrogodišnjaka i dvadesetogodišnjaka podnete su krivične prijave zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. 

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika

  PU PANČEVO: Uhapšen muškarac iz Alibunara zbog proganjanja

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu – Posebnim odeljenjem za visokotehnološki kriminal, uhapsili su E. E. (1985) iz okoline Alibunara zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio
  krivično delo proganjanje.

  PANČEVO: Istraga protiv dvadesetogodišnjaka zbog droge

  Više javno tužilaštvo u Pančevu je 30. novembra donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog L.V. (rođen 2003. godine) iz Pančeva zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

  PANČEVO: Podignuta optužnica protiv muškarca zbog pokušaja silovanja starice

  Više javno tužilaštvo u Pančevu je 30. novembra Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenog S.K. (rođen 1961. godine) sa poslednjim prebivalištem u Pančevu, zbog postojanja opravdane sumnje da je 2. avgusta 2023. godine oko 15.00 časova u Pančevu, u naselju Strelište, u kući u kojoj je živela oštećena S.A. (rođena 1933. godine), upotrebom sile pokušao da je prinudi na obljubu.

  Istraga protiv trojice Pančevaca zbog ugrožavanja sigurnosti

  Više javno tužilaštvo u Pančevu je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog M.D. (rođen 1996. godine) iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljeno nošenje oružja i municije, neovlašćeno držanje opojnih droga i ugrožavanje sigurnosti kao saizvršilac, a protiv osumnjičenih M.D. (rođen 1996. godine) i M.M. (rođen 2002. godine), obojica iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo ugrožavanje sigurnosti kao saizvršioci.