• VJT Pančevo: Istraga protiv dvojice Kačarevaca osumnjičenih za proizvodnju i prodaju droge

  Više javno tužilaštvo u Pančevu je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenih N.S. (rođen 1980. godine) i M.R. (rođen 1997. godine), obojica iz Kačareva, zbog postojanja osnova sumnje da su kao saizvršioci izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  VJT Pančevo: Istraga protiv dvojice Kačarevaca osumnjičenih za proizvodnju i prodaju droge
  Foto: 013info

  Osumnjičenima se stavlja na teret da su dana 18.5.2024. godine u 1.40 časova u Kačarevu radi prodaje neovlašćeno prenosili i držali opojnu drogu amfetamin u količini od 993 grama neto mase, zajedno sa digitalnom vagicom za precizno merenje, tako što je osumnjičeni N.S. prevozio opojnu drogu u putničkom vozilu, dok mu je osumnjičeni M.R., koji se kretao ispred njega drugim putničkim vozilom, pokazivao kojim putem da vozi, ali su u daljem prevozu sprečeni jer su ih u ulici Omladinska ispred kućnog broja 63a zaustavili policijski službenici Policijske uprave u Pančevu.

  Nakon saslušanja osumnjičenih u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, Viši sud u Pančevu je po predlogu tužilaštva odredio pritvor protiv osumnjičenog M.R. u trajanju do 30 dana zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika