• VJT PANČEVO: Optužnica protiv muškarca iz Pavliša zbog droge

  Više javno tužilaštvo u Pančevu je 6. februara 2024. godine Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenog N.D. (rođen 1998. godine) iz Pavliša, zbog postojanja opravdane sumnje da je 19. jula 2022. godine u 19.30 časova u Pavlišu u ul. Strahinje Stefanovića, gde je u putničkom vozilu zaustavljen od strane policijskih službenika, neovlašćeno prenosio radi prodaje opojnu drogu marihuanu u količini od 146 grama neto mase i 21 semenku biljke kanabis koja se svrstva u psihoaktivnu konoplju, zajedno sa digitalnom vagicom za precizno merenje.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  VJT PANČEVO: Optužnica protiv muškarca iz Pavliša zbog droge
  Foto: 013info

  Istog dana je u 23.50 časova u kući u kojoj živi neovlašćeno držao u manjoj količini za sopstvenu upotrebu opojnu drogu amfetamin u količini od 6 grama neto mase i opojnu drogu marihuanu u količini od 10 grama neto mase, zajedno sa dve drobilice namenjene za usitnjavanje opojne droge marihuane, navodi VJT Pančevo.

  Okrivljenom se stavlja na teret da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga za koje je propisana kazna zatvora u trajanju od tri do dvanaest godina i krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga za koje je propisana novčana kazna ili kazna zatvora u trajanju do tri godine.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika