• VJT Pančevo: Optužnica zbog prodaje droge maloletnim licima u Beloj Crkvi

  Više javno tužilaštvo u Pančevu je 7.3.2024. godine Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenog K.H. (rođen 1990. godine) iz Bele Crkve, zbog postojanja opravdane sumnje da je tokom leta 2023. godine do 14.11.2023. godine u Beloj Crkvi maloletnim licima neovlašćeno prodavao opojnu drogu marihuanu i to maloletniku (rođen 2009. godine) iz Kusića po gram na svaka dva do tri dana, a maloletniku (rođen 2006. godine) iz Bele Crkve deset puta po 1 ili 0,5 grama.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  VJT Pančevo: Optužnica zbog prodaje droge maloletnim licima u Beloj Crkvi
  Foto: 013info

  Okrivljeni se tereti i da je dana 14.11.2023. godine u Beloj Crkvi neovlašćeno radi prodaje držao opojnu drogu marihuanu i to u ul. Zmaj Jovina u količini od 0,75 grama, a u ul. Hajduk Veljkova, na ulazu u prostor stare stočne pijace, u količini od 7,23 grama.

  Okrivljenom se stavlja na teret da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga za koje je propisana kazna zatvora u trajanju od pet do petnaest godina.

  Više javno tužilaštvo u Pančevu je u optužnici predložilo da Viši sud u Pančevu produži pritvor protiv okrivljenog zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva i osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika

  PU PANČEVO: U martu otkriveno 265 alkoholisanih vozača

  U martu se na području PU Pančevo dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda. Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda, 28 nezgoda je sa povređenim i nastradalim licima. Dve osobe su poginule, četiri su […]